Mørk Lys

Fraktinformasjon

Fraktinformasjon

Alle våre priser er inkl. 25% moms. I tillegg kommer rimeligste fraktkostnad fra oss til deg. Vår anbefalte fraktvalg er levering på dør i arbeidstiden (mellom kl 8 – 16), men vi kan også sende slik at du må hente på ditt lokale hentested. Vi belaster deg kun reell fraktkostnad uten gebyrer.

Mindre forsendelser / brev (maks 2 kg)


Mindre forsendelser (under 2 kilo og maks 7 cm tykkelse) kan sendes som brev om det er lav verdi og størrelse på sendingen. Da er det Postens porto for brev som belastes. Priser fra 25,- til 150,-.
Posten har fra 2020 redusert antall dager brevpost utleveres, så brevpost tar gjerne lenger tid. Kan ikke spores.

Pakker


Vi anbefaler at de fleste pakker sendes med Postnord. Du kan velge om pakken skal komme til nærmeste Postnord hentested – eller få pakken levert på døren (standardløsning). Dørlevering gjelder til bedriftadresser i kontortid som er hverdager mellom 08.00 og 16.00. Kostnaden på en pakke avhenger av størrelse og vekt, og hvor i landet pakken skal sendes. De fleste normale pakker ligger på mellom kr 120,- og 300,- inkl. moms. Når en pakke sendes fra oss får du tilsendt sporingsnummer slik at du kan følge med på pakken underveis. Har du spørsmål om hvor pakken blir av så kontakt gjerne oss eller Postnord.

Hentested: Lurer du på hvor nærmeste Postnord hentested er? Her finner du en oversikt.
Trenger du å kontakte Postnord?
Telefon: 987 09 300 (8-16 hverdager) / E-post: kundeservice.no@postnord.com / Kundeservice info-side / Postnord på Facebook / Postnord Chat (8-19 hverdager)

Budlevering


For levering i stor-Oslo-regionen, hele tidligere Østfold, deler av Vestfold og tidligere Akershus kan vi levere på dagen eller dagen etter med Best Transport. Fra omgående VIP budlevering til rutelevering dagen etter. Priser fra 180,- og oppover. Disse områdene dekker Best:
Oslo/Viken (Akershus m/Drammen): Hele Oslo og deler av Viken fylke (tidl. Akershus fylke, inkl. deler av Buskerud ned til Drammen).
Viken sør/øst: Deler av fylket (hele tidl. Østfold fylke).
Vestfold: Deler av fylket (tidl. Vestfold fylke, ikke Telemark-delen av det nye fylket).